3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlu Olsun

Hayatın akışı içerisinde sevineceğimiz, huzur duyacağımız şeylerle karşılaşmak nasıl olağansa, zaman zaman bizi üzecek bir olayla, musibetle, hastalıkla, felaketle karşılaşarak engelli olmak da o derece olağandır. Hiçbir engelin bir seçim olmadığı ve her sağlıklı insanın da aynı zamanda birer engelli adayı olduğu unutulmamalıdır.

Bunun içindir ki engellilik; sosyal, psikolojik, ekonomik ve insanî yönleriyle her birimizi yakından ilgilendirir. Engelliliğin insan yaşamındaki olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi için herkesin katkısına, duyarlılığına ve çabasına her zaman ihtiyaç vardır.

Okulumuz özel eğitim öğretmenleri tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bir dizi etkinlik programı ile kutlandı. Program esnasında özel eğitim öğrencilerimize ve okulumuz personelinden Fatih KAYA için sürpriz kutlama yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

05.12.2023 167

05-12-202305-12-202305-12-202305-12-2023