Okul Müdürümüzün 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

16.09.2023 457

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Amacımız hayat boyu eğitimi benimseyen, modern dünyada söz sahibi olabilen, eğitimden aldığı güçle yoğun rekabet ortamının şartlarına uyum sağlayabilen, bağımsız düşünebilen ve sorgulayan bireyler yetiştirmek aynı zamanda duygu ve düşünceleri ile liderlik edebilen, psikolojik anlamda sağlıklı nesiller yetiştirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve Oruç Reis ailemizde hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim öğretim yılı heyecanını yürekten paylaşıyor, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimiz için başarılı geçmesini temenni ediyorum.

15-09-2023