Oruç Reis İlkokulu

Vizyon: Değişime ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden; çevresine karşı duyarlı; davranışlarında doğruluk ilkelerini benimsemiş; hoşgörü sahibi ve katılımcı bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin ilgi yetenek ve istekleri göz önünde bulundurularak hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir model okul olmaktır.

Misyon: Okuyan, inceleyen, araştıran; yaratıcı düşünceye sahip; zaman yönetimini bilen;vatanını ve milletini seven; insani milli ve ahlaki duygularla donanmış;öğrenmeyi öğrenmiş;teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtan ve onlardan olumlu yönde faydalanabilen; kendi düşüncelerini savunabilen, bunun yanında başkalarının düşüncelerine, haklarına ve özgürlüklerine saygılı; kişisel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek görevimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-12:50 Sabahçı 13:15-18:05 Öğlenci
Isınma: Doğalgaz Merkezi Isıtma Sistemi
Sportif Etkinlikler: Okul Sporları Etkinlikleri.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eğitimde İyi Örnekler, Beyaz Bayrak, eTwining, Teknofest, Harezmi

Telefon - 0212 629 06 25

WEB - https://esenlerorucreisio.meb.k12.tr

Adres - ORUÇREİS MAH. KARADENİZ CAD. ESENLER REHBERLIK VE ARAŞTIRMA MERKEZI BLOK NO 18/1 ESENLER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuza YÜZYIL veya YÜZYIL KÖPRÜSÜ´nden geçen tüm İETT hatları ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl ve İlçe sınırları içerisinde bulunmaktadır.